The Greatest Guide To پمپ سانتریفیوژی

در این پروانه‌ها ورود سیال بصورت محوری و خروج آن بصورت ترکیب محوری و شعاعی است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این نوع پمپ ها به سه دسته اصلی پلاستیکی یا تفلونی ، استیل و مگنتی تقسیم میشوند . در مدل های پلاستیکی و استیل معمولا از مکانیکال سیل استفاده میشود.

کفی پمپ اسید : این قطعه در قسمت جلویی دستگاه وصل شده و به کاربرد یک محفظه برای نگهداری از قطعات داخلی پمپ را دارد ، قطعات دیگری همچون لوله خروجی و پیچ ها نگهدارنده در این قسمت تعبیه میشود.

در کشور ایران نیز پمپ ضد اسید ایرانی در ابعاد صنعتی یزرگ و کوچک قابل ساخت و تولید است که در بحث کیفت ساخت و عملکرد قابل رقابت با محصولات اروپایی می باشد. پمپ ضد اسید ایرانی نیز با توجه به در دسترس بودن و زمان تحویل کوتاه بسیار مفید و پرکاربرد است.

کیفیت محصولات ایتالیایی که در انواع صنایع مورد استفاده قرار میگیرد همیشه برای مشتریان و صنعتگران قابل قبول و مناسب برای استفاده بوده است .

در پمپ‌های پلیمری، برای جریان سیال از پروانه نیمه باز و یک تکه استفاده می‌شود. همچنین از اجزای کلی پمپ‌های ضد اسید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

حتما دقت داشته باشید که ابتدا باید هد و دبی پمپ‌ها را بررسی کنید. در پمپ‌های ضد اسید، قطعاتی که در تماس با مواد شیمیایی هستند باید از جنسی انتخاب شوند که در برابر این مواد مقاومت بالایی داشته باشند. بدنه پمپ‌های ضد اسید از جنس‌های مختلف تولید می‌شوند، به همین دلیل باید توجه داشته باشید که بسته به نیازها و کاربردی که از پمپ انتظار دارید، پمپی با جنس بدنه مناسب خریداری کنید.

اما این محصولات مشکلات کوچکی هم دارند . یکی از این مشکلات ، قیمت بالای مدل های ایتالیایی نسبت به نمونه های ایرانی می باشد که با توجه به وارداتی بودن این محصولات یک امر طبیعی می باشد .

 بدنه پمپ : بدنه پمپ ساختار اصلی پمپ ضد اسید را تشکیل می ‌دهد و وظیفه حفاظت از اجزای داخلی را بر عهده دارد.  

فیلتر آبکاری

ملاحظات نگهداری و ایمنی: تعمیر و نگهداری منظم برای عملکرد بهینه و طول عمر پمپ های ضد اسید بسیار مهم است. این شامل بازرسی here و تعویض قطعات فرسوده، نظارت بر سطح مایعات و اطمینان از روانکاری و آزادی چرخش سیل مکانیکی است.

دوزینگ های پنوماتیکی از دیگر انواع رایج و کاربردی در صنایع مختلف می باشد که با انرژی باد عمل می کند. باد فشرده شده در پمپ منجر به حرکت شفت و انجام عمل تزریق می گردد.

پمپ های دیافراگمی برای کاربردهایی که نیاز به کنترل دقیق و فشار بالا در جابجایی سیالات خورنده دارند مناسب هستند. از سوی دیگر، پمپ های محرک مغناطیسی، طراحی بدون آب بندی را ارائه می دهند و خطر نشتی را از بین می برند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *